Maria

Caroline Dedecker op bezoek in Zuiderlicht

De toekomst van zorg? Woonzorgcentrum Zuiderlicht weet raad!

Op dinsdag 26 februari kwam Caroline Debecker langs in woonzorgcentrum Zuiderlicht te Mariakerke. Het werd een zonnige en vooral inspirerende dag. Directeur Steve Sercu ging samen met bewoners, medewerkers en een aantal andere partners binnen de zorg aan tafel zitten om de visie op zorg binnen Zuiderlicht en breder OCMW Gent toe te lichten.

Binnen Zuiderlicht vult men zorg op een innovatieve manier in, de bewoner staat centraal en er wordt heel veel belang gehecht aan de bewoner als individu. Dit vraagt veel flexibiliteit van alle medewerkers, maar geeft daarom net heel veel voldoening. De bewoner staat voorop en als collega kan jij een grote meerwaarde bieden door gerichte zorg en ondersteuning. Zin om meer te weten over deze manier van werken? Luister dan zeker naar het volledige interview op Radio 2, http://bit.ly/2H0UWZv.

Zin om mee te bouwen aan een innovatieve zorg? Dat kan! Wij zoeken verpleegkundigen en zorgkundigen binnen al onze woonzorgcentra. Solliciteer snel en wordt onze nieuwe collega.