Gent roze

Jij zoekt een zinvolle job?

Perfect! Wij hebben wat je zoekt!

Binnen onze woonzorgcentra wordt een grote waarde gehecht aan een zinvolle dagbesteding. En jij als reactivator-animator hebt hier een grote rol in. Komen de ideeën spontaan in je op? Rolstoelrace, wroeten in de moestuin, een verwenmoment voor ons zorgvarken Gust, ... het kan allemaal!

Je mag meteen een aantal voorwaarden afvinken van je wenslijstje. Sociale job, warme zorg, organisatietalent benutten, creatief bezig zijn, fijne collega's, voldoening in het werk. Check, check, check!

Samen met je collega's mag je de senioren een fantastische dag bezorgen. Dit door te ontspannen, door te proeven, te ervaren en hen uit te dagen. Klinkt als muziek in de oren? Top!

Snel solliciteren kan via Inge, zij staat voor je klaar. Haar bereiken doe je door te mailen naar inge.vandesteene@ocmw.gent en 'sollicitatie reactivator/animator' in de titel te plaatsen. Maak ondertussen ook je profiel aan via spontaan solliciteren. Dan ben je er helemaal klaar voor! Succes! 

Neem je graag de functiebeschrijving er even bij? Dat kan. Je vindt ze onderstaand terug. Hou er wel rekening mee dat dit een algemene functiebeschrijving is.