webbannerOZ5

Waarom aan de slag bij de Gentse woonzorgcentra?

Om heel wat redenen!

Bij ons is het plezant werken. We maken tijd voor elkaar, en bovenal voor de bewoner. Samen, in een multidisciplinair team streven we steeds naar een plezant samenwerken. Ons doel is om iedere dag voldaan naar huis te vertrekken.

  Hoe doen we het? 

  Een kwalitatieve basiszorg is altijd de essentie, maar we gaan veel breder.

  • Sterke collega's, met oog voor hun talenten. Organisatietalent of fantastische muzikant? Top, daar maken wij gebruik van! Veel van onze woonzorgcentra hanteren de principes van innovatieve arbeidsorganisatie, waarbij zelfsturende teams ontstaan.
  • We geloven in een groene missie. Waarbij we mensen naar buiten brengen, maar ook het groen naar binnen brengen. Moestuinieren, koken met zelf gekweekte groenten, dieren verzorgen, ... 't Heiveldhof is hier een mooi voorbeeld van. Ook het zorgvarken Gust en de hond Charlie dragen hun steentje bij. 
  • We komen graag buiten. Contact met de buurt, mensen verbinden, de buurt binnenbrengen, de bewoners naar buiten brengen. Netwerken, organiseren, mensen verbinden, het hoort er allemaal bij en het maakt het plezant. 
  • We feesten graag. Buurtfeesten, ontmoetingsdagen, familiebrunch, ... en ga zo maar door. De collega's zetten zich altijd met 200% in om er samen iets van te maken. 

  Neem een kijkje in onze woonzorgcentra. Of bezoek ons op facebook!