Sultanay 1

Eliane is juridisch adviseur

Eliane is 31 jaar oud en werkt ondertussen ongeveer een jaar als juridisch adviseur voor het Mobiliteitsbedrijf. 

Boeiend én noodzakelijk

In essentie monitoren en handhaven wij de toegang tot het autovrij gebied en de knippen in Gent, een onderdeel van het fameuze circulatieplan. Ons werk is boeiend, nuttig én noodzakelijk, maar helaas niet altijd even populair bij de burger, aannemer of leverancier die beboet wordt. Als je zelf niet overtuigd bent van het Gentse mobiliteitsbeleid, is deze job waarschijnlijk niets voor jou. 

Eigen accenten

Ook binnen mijn vast takenpakket kan ik mijn eigen accenten leggen. Als juridisch adviseur werk ik zelfstandig en deel ik mijn dag zelf in, maar daarnaast kan ik terugvallen op een klein en hecht team van collega's met een zeer gelijkaardig takenpakket. Dit is een heel aangename balans! De taken zijn variërend en de werkmaterie is nauw verweven met de stad, de burgers en de politiek. Dit laatste zorgt ervoor dat we nooit stilstaan en steeds alert moeten zijn voor wat er leeft en gebeurt in onze stad.

Pareltjes van verhalen

We horen hier véél creatieve verhalen van burgers die hun boete trachten te contesteren. Sommige verweren zijn pareltjes, die helaas niet voor publicatie vatbaar zijn!