Gent roze

Ga voor een onvergetelijke schoolstage

Ga voor een onvergetelijke schoolstage

Ben je bijna afgestudeerd? Dan is het tijd om de theorie in de praktijk om te zetten. Als stagiair bij de Stad Gent en het OCMW Gent kom je terecht in een betrokken werkomgeving met een innoverende blik op de toekomst. Registreer je in onze stagedatabank en stel je kandidaat voor een unieke stage die perfect bij je opleiding aansluit. Zowel voor studenten in het secundair onderwijs, bachelors, masters of werkzoekenden in een sociaal traject.

Hier krijg je de kans om tijdens je stage echt te schitteren voor de Gentenaars. Je neemt een kijkje achter de schermen van een inspirerende organisatie die actief is in tal van maatschappelijke domeinen: mobiliteit, milieu, communicatie, HR, cultuur, economie, financiën, facility management, sport, toerisme, en zo kunnen we nog even doorgaan. En er is echt voor ieder wat wils, want bij de Stad Gent bieden we stageplaatsen aan op alle studieniveaus: van secundair onderwijs, beroeps- en volwassenenonderwijs tot bachelor- en masteropleidingen.

Overtuigd? Registreer je dan nu in onze stagedatabank en stel je vandaag nog kandidaat voor de stageplaatsen die aansluiten bij je opleiding. En wie weet nodigen we je snel uit voor een gesprek.

Veel succes!