Abdel header

Praktische info

Een online gesprek op de planning?

Lees hier onze tips en bereid je goed voor. Succes!

Word je toch fysiek aanwezig verwacht? Bekijk dan deze video

Bereikbaarheid

  • Soms word je verwacht op een andere locatie, maar de meeste selectieproeven gaan door in gebouw De Stroom aan Gent Zuid (Franklin Rooseveltlaan 1, 9000 Gent). 
  • Voor fietsers zijn er fietsenstallingen voorzien aan de rechterkant van het gebouw. 
  • Neem je het openbaar vervoer? Super! Dan kan je bijna recht voor de deur afstappen aan halte "Gent Zuid" op het Woodrow Wilsonplein.
  • Ben je werkloos en kom je met de trein? Bekijk hier of je recht hebt op een treinticket aan €1.
  • Kom je met de wagen? Dan is de dichtstbijzijnde parking Interparking Gent Zuid (Franklin Rooseveltlaan 3/A, 9000 Gent) aan de overkant van de straat. Let op: deze parking is betalend en volledig op jouw eigen kosten.
    Heb je bovendien al gehoord van lage-emissiezones? Om de luchtkwaliteit te verbeteren, is de Gentse binnenstad of het gebied binnen de R40 vanaf 1 januari 2020 een lage-emissiezone (LEZ). Hier kan je hierover meer lezen. 

Kom jij binnenkort schitteren voor Gent?

Je kan bij ons solliciteren voor vacatures bij Stad Gent, OCMW Gent en de partnerorganisaties. Werkgelegenheid in de meest uiteenlopende domeinen dus! Blader even door onze sollictatiebrochure voor meer informatie over het sollicitatieproces, de mogelijkheden en krijg handige tips bij het solliciteren. 

Kom meer te weten:

Online solliciteren: