Gent Lichtgroen

Salaris en voordelen

Salaris

Jouw salaris is gebonden aan de vooropgestelde barema's, in de vacatureteksten vind je steeds de concrete minimum en maximum brutolonen per functie terug.

Ben je geslaagd en mag je starten in de functie? Dan kan je een loonsimulatie aanvragen bij de personeelsdienst. Zij bezorgen een berekening op maat, gebaseerd op jouw anciënniteit en de specifieke functie waarvoor je solliciteert.

Nog meer schitterende voordelen als je werkt voor Gent

  • Je ontvangt maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering
  • Je krijgt een fietsvergoeding, (elektronische) pendelfiets of een gratis abonnement voor woon-werkverkeer met het openbaar vervoer.
  • Laat je inspireren door een ruim opleidingsaanbod dat aansluit bij je taken en behoeften.
  • Neem deel aan bruisende personeelsevenementen
  • Je krijgt een personeelskaart waarmee je goedkoper kunt sporten.

Ontdek alle voordelen in de vacature van je voorkeur.

Wie schittert voor Gent, kan dat op talloze manieren

Gent gaat voluit voor gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun schitterende kwaliteiten, passies en vaardigheden.  Je kans om mee te bouwen aan de stad wordt niet beïnvloed door je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, handicap, nationaliteit, …

Wist je dat?

Meer dan 6.000 medewerkers zetten zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat Gent een toffe stad is om te wonen, te werken én te bezoeken. Ze doen dat allemaal vanuit hun eigen expertise. Het groen onderhouden, kinderen begeleiden, het Loket Burgerzaken bemannen, de Gentse economie stimuleren, het armoedebeleidsplan uitwerken, toeristen informeren, senioren verzorgen, stedenbouwkundige vergunningen uitreiken,… Onze collega’s schitteren met overgave.