Lode

Studentenjobs

Ga voor een vree wijze studentenjob

De inschrijfperiode voor studentenjobs bij de Stad Gent is afgelopen. Voor enkele jobs kun je je wel nog aanmelden!

De inschrijfperiode voor een studentenjob in 2021 is op 31 maart afgelopen. Je kunt je wel nog aanmelden voor een studentenjob in ons departement Gezondheid & Zorg (zorgprofiel). Ook voor de jeugddienst (monitor) kun je je nog kandidaat stellen.

Bekijk hier het aanbod aan studentenjobs.

Verloning:

We doen er niet flauw over: werken als jobstudent doe je ook voor de extra centen. Je wordt tewerkgesteld met een contract voor jobstudenten en verdient zo 11,67 euro bruto per uur. Niet slecht! Voor sommige jobs krijg je nog wat meer. 

Voorwaarden:

Benieuwd of je in aanmerking komt voor een studentenjob? Hier vind je de voorwaarden. Lees deze door voor je solliciteert want voor sommige studentenjobs gelden specifieke voorwaarden. 

    Ik doe momenteel stage in het Lokaal Dienstencentrum De Knoop in Ledeberg, voor mijn opleiding maatschappelijk werk. Het is een aangenaam team met toffe collega’s en een goede werksfeer. Ik help de maatschappelijk werker en krijg taken waarmee ik zelfstandig aan de slag kan. Dat geeft vertrouwen. Ik volgde eerder een opleiding zorgkundige en opvoeder, mijn stageplek bevalt me zo goed dat ik er deze zomer aan de slag ga als jobstudent verzorgende. Als jobstudent ga ik meer de verzorgende taken op mij nemen, zoals boodschappen doen en bij ouderen/ senioren thuis gaan helpen. Kunnen ondersteunen en zorgen geeft mij een goed gevoel.

    Keanu, student maatschappelijk werk

    Heb je nog vragen over onze studentenjobs? Contacteer dan het Infopunt Personeel van de Stad Gent op 09 266 70 90 of via jobstudenten@stad.gent