Header Eline 1

Studentenjobs

Ga voor een vree wijze studentenjob

De inschrijfperiode voor studentenjobs bij de Stad Gent voor 2024 komt er binnenkort aan. In tussentijd kun je je nog inschrijven voor een studentenjob in de zorg. 

De inschrijfperiode voor een studentenjob in 2024 start op 1 februari 2024 op de jobsite. Je kunt je wel nog aanmelden voor een studentenjob in ons departement Gezondheid & Zorg (zorgprofiel).

Bekijk hier het aanbod aan studentenjobs.

Verloning

We doen er niet flauw over: werken als jobstudent doe je ook voor de extra centen. Je wordt tewerkgesteld met een contract voor jobstudenten en verdient zo 13,68 euro bruto per uur. Niet slecht! Voor sommige jobs krijg je nog wat meer. 

Voorwaarden

Benieuwd of je in aanmerking komt? Lees de voorwaarden voor je solliciteert, voor sommige studentenjobs gelden specifieke voorwaarden. 

Heb je nog vragen over onze studentenjobs? Contacteer ons dan via jobstudenten@stad.gent

Ik mocht afgelopen zomer als één van de eerste een vakantiejob uitoefenen in een kinderdagverblijf. Dit was een leuke ervaring. Ik werd zeer goed ontvangen en begeleid door de kinderbegeleiders. Ik mocht zelf creatieve ideeën uitwerken om met de oudere kindjes te doen. Het is fijn om inbreng te mogen hebben voor leuke activiteiten. Af en toe gingen we ook op wandel met de kindjes naar de Blaarmeersen, dit zorgde voor heel wat variatie. Het is een echte aanrader voor jongeren die graag omgaan met kleine kinderen. Het is een mooie kans om ervaring op te doen die je dan eventueel later kunt gebruiken in het echte werkveld.

Charlotte, Jobstudente Kinderopvang