Header Eline 1

Studentenjobs

Ga voor een vree wijze studentenjob

Werken voor Gent is wijs! Bij Stad Gent vind je ook in 2021 tal van studentenjobs. Lees hier alle praktische afspraken. 

Ons aanbod:

Het ruimste aanbod aan studentenjobs vind je in juli en augustus. Maar ook in de paasvakantie (bv. speelpleinwerking bij de Jeugddienst) en in de weekends (woonzorgcentra) kun je bij ons terecht voor een leuke uitdaging. Je gaat aan de slag voor minstens twee weken, al kun je bij de Dienst Kinderopvang, in de woonzorgcentra en bij de Jeugddienst ook voor kortere periodes ingezet worden. Bekijk hier het volledige aanbod aan studentenjobs.

Verloning:

We doen er niet flauw over: werken als jobstudent doe je ook voor de extra centen. Je wordt tewerkgesteld met een contract voor jobstudenten en verdient zo 11,67 euro bruto per uur. Niet slecht! Voor sommige jobs krijg je nog wat meer. 

Voorwaarden:

Benieuwd of je in aanmerking komt voor een studentenjob? Hier vind je de voorwaarden. Lees deze door voor je solliciteert want voor sommige studentenjobs gelden specifieke voorwaarden. 

Inschrijven kan tot 31 maart 2021. Voor een studentenjob in de Paasvakantie is de deadline 26 februari 2021.

    Heb je nog vragen over onze studentenjobs? Contacteer dan het Infopunt Personeel van de Stad Gent op 09 266 70 90 of via jobstudenten@stad.gent

    Ik doe momenteel stage in het Lokaal Dienstencentrum De Knoop in Ledeberg, voor mijn opleiding maatschappelijk werk. Het is een aangenaam team met toffe collega’s en een goede werksfeer. Ik help de maatschappelijk werker en krijg taken waarmee ik zelfstandig aan de slag kan. Dat geeft vertrouwen. Ik volgde eerder een opleiding zorgkundige en opvoeder, mijn stageplek bevalt me zo goed dat ik er deze zomer aan de slag ga als jobstudent verzorgende. Als jobstudent ga ik meer de verzorgende taken op mij nemen, zoals boodschappen doen en bij ouderen/ senioren thuis gaan helpen. Kunnen ondersteunen en zorgen geeft mij een goed gevoel.

    Keanu, student maatschappelijk werk