Header Eline 1

Studentenjobs

Ga voor een vree wijze studentenjob

De inschrijfperiode voor studentenjobs bij de Stad Gent is afgelopen. Voor enkele jobs kun je je wel nog aanmelden!

De inschrijfperiode voor een studentenjob in 2023 is op 31 maart afgelopen. Je kunt je wel nog aanmelden voor een studentenjob in ons departement Gezondheid & Zorg (zorgprofiel). Ook voor de Jeugddienst (monitor) kun je je nog kandidaat stellen.

Bekijk hier het aanbod aan studentenjobs.

Verloning

We doen er niet flauw over: werken als jobstudent doe je ook voor de extra centen. Je wordt tewerkgesteld met een contract voor jobstudenten en verdient zo 13,41 euro bruto per uur. Niet slecht! Voor sommige jobs krijg je nog wat meer. 

Voorwaarden

Benieuwd of je in aanmerking komt? Lees de voorwaarden voor je solliciteert, voor sommige studentenjobs gelden specifieke voorwaarden.

Schreef je voor 31 maart in? 

Voor de studentenjobs tijdens de paasvakantie,  starten we na de inschrijfperiode (12 maart)  met het invullen van de vacatures. Wij contacteren jou en doen een voorstel.
Hoor je niets van ons? Dan betekent dit dat we meer kandidaten hebben dan vacatures.

Voor de studentenjobs in de zomer starten we vanaf half april met het invullen van de vacatures. Wij contacteren jou en doen een voorstel.
Hoor je niets van ons? Dan betekent dit dat we meer kandidaten hebben dan vacatures. Je komt op de werfreserve terecht. Half mei ontvang je hierover een bericht.

Heb je nog vragen over onze studentenjobs? Contacteer dan het Infopunt Personeel van de Stad Gent op 09 266 70 90 of via jobstudenten@stad.gent

Ik mocht afgelopen zomer als één van de eerste een vakantiejob uitoefenen in een kinderdagverblijf. Dit was een leuke ervaring. Ik werd zeer goed ontvangen en begeleid door de kinderbegeleiders. Ik mocht zelf creatieve ideeën uitwerken om met de oudere kindjes te doen. Het is fijn om inbreng te mogen hebben voor leuke activiteiten. Af en toe gingen we ook op wandel met de kindjes naar de Blaarmeersen, dit zorgde voor heel wat variatie. Het is een echte aanrader voor jongeren die graag omgaan met kleine kinderen. Het is een mooie kans om ervaring op te doen die je dan eventueel later kunt gebruiken in het echte werkveld.

Charlotte, Jobstudente Kinderopvang