Gent Beige

Studentenjobs

Bij Stad en OCMW Gent vind je in 2020 tal van studentenjobs.

Werken voor Gent is wijs! Je hoeft dus niet verder te zoeken naar een studentenjob. Lees hier alle praktische afspraken en schrijf je vandaag in.

Het ruimste aanbod aan studentenjobs vind je in juli en augustus. Maar ook in de paasvakantie (bv. speelpleinwerking bij de Jeugddienst), in de weekends (woonzorgcentra) en in andere maanden (bv. onthaalmedewerker bij de Dienst Toerisme in september) kun je bij ons terecht voor een leuke uitdaging.

Tijdens de zomervakantie ga je aan de slag voor minstens twee weken. Bij de Dienst Kinderopvang, in de woonzorgcentra en voor de Vakantiewerking bij de Jeugddienst kun je voor kortere periodes aan de slag.

Personen met een arbeidsbeperking en studenten die een leefloon ontvangen van het Gentse OCMW, geven we in de mate van het mogelijke voorrang. Vermeld dit zeker in je inschrijvingsformulier.

We doen er niet flauw over, werken als jobstudent doe je ook voor de extra centen. Je wordt tewerkgesteld met een contract voor jobstudenten en verdient zo 11,45 euro bruto per uur. Niet slecht! Voor sommige jobs krijg je nog wat meer.

Heb je nog vragen over onze studentenjobs? Contacteer dan het Infopunt Personeel van de Stad Gent op 09 266 70 90 of via jobstudenten@stad.gent

De voorbije twee zomervakanties werkte ik als begeleidster in de kinderdagopvang van Freinetschool de Sterre-Spits. Het was een toffe ervaring binnen een aangenaam team. Ik heb er veel ervaring opgedaan met kleuters dankzij de verantwoordelijkheid en het vertrouwen die je krijgt. Dit jaar ga ik opnieuw aan de slag in de Sterre-spits, wat fijn is natuurlijk. Ik ken de kinderen al en verlang om ze terug te zien! Een leuke extra is dat je jouw studentenjob kan opdelen in periodes. Zo heb ik de eerste twee weken van juli gewerkt en de laatste twee van augustus.

Joyce, Studente kleuteronderwijs