Bart

Studentenjobs

Studentenjobs bij Stad en OCMW Gent

De inschrijfperiode voor studentenjobs in de zomerperiode is afgelopen. Je kan je enkel nog aanmelden voor een studentenjob in de woonzorgcentra.

Heb je nog vragen over onze studentenjobs? Contacteer dan het Infopunt Personeel van de Stad Gent op 09 266 70 90 of via jobstudenten@stad.gent

Ik werk al sinds enkele jaren in Woonzorgcentrum Zonnebloem. Vanaf het 5de middelbaar deed ik er mijn stages als zorgkundige. Nu ik in het hoger onderwijs zit, ben ik er blijven plakken als jobstudent. Hoewel ik nu sociaal werk studeer, spreekt een job als zorgkundige me echt aan. De job is niet alleen leuk omwille van het verzorgen van de oudere bewoners, het zijn ook fijne collega’s daar. Ik kan daar bovendien flexibel aan de slag. Hoofdverpleegkundige Ann stuurt me geregeld een berichtje wanneer ze studenten zoekt. Ik kan er zowel in de weekends werken, als tijdens de zomermaanden. Het is elke keer fijn om naar Zonnebloem te kunnen terugkeren. De medewerkers kennen je, waardoor je meer vertrouwen krijgt.

Françoise, Studente sociaal werk