Header Eline 1

Studentenjobs

Ga voor een vree wijze studentenjob

Werken voor Gent is wijs! Bij Stad Gent vind je ook in 2022 tal van studentenjobs. Lees hier alle praktische afspraken. 

Ons aanbod:

Het ruimste aanbod aan studentenjobs vind je in juli en augustus. Maar ook in de paasvakantie (bv. speelpleinwerking bij de Jeugddienst) en in de weekends (woonzorgcentra) kun je bij ons terecht voor een leuke uitdaging. Je gaat aan de slag voor minstens twee weken, al kun je bij de Dienst Kinderopvang, in de woonzorgcentra en bij de Jeugddienst ook voor kortere periodes ingezet worden. Bekijk hier het volledige aanbod aan studentenjobs.

Verloning:

We doen er niet flauw over: werken als jobstudent doe je ook voor de extra centen. Je wordt tewerkgesteld met een contract voor jobstudenten en verdient zo 11,91 euro bruto per uur. Niet slecht! Voor sommige jobs krijg je nog wat meer. 

Voorwaarden:

Benieuwd of je in aanmerking komt voor een studentenjob? Hier vind je de voorwaarden. Lees deze door voor je solliciteert want voor sommige studentenjobs gelden specifieke voorwaarden.

Inschrijven tot: 

  • 31 maart 2022 voor een studentenjob in de zomerperiode
  • 13 februari 2022 voor een studentenjob tijdens de krokusvakantie
  • 13 maart 2022 voor een studentenjob tijdens de paasvakantie

Ik mocht afgelopen zomer als één van de eerste een vakantiejob uitoefenen in een kinderdagverblijf. Dit was een leuke ervaring. Ik werd zeer goed ontvangen en begeleid door de kinderbegeleiders. Ik mocht zelf creatieve ideeën uitwerken om met de oudere kindjes te doen. Het is fijn om inbreng te mogen hebben voor leuke activiteiten. Af en toe gingen we ook op wandel met de kindjes naar de Blaarmeersen, dit zorgde voor heel wat variatie. Het is een echte aanrader voor jongeren die graag omgaan met kleine kinderen. Het is een mooie kans om ervaring op te doen die je dan eventueel later kunt gebruiken in het echte werkveld.

Charlotte, Jobstudente Kinderopvang

Heb je nog vragen over onze studentenjobs? Contacteer dan het Infopunt Personeel van de Stad Gent op 09 266 70 90 of via jobstudenten@stad.gent