Sultanay 1

Vacatures in de Sociale Economie

Is een job tijdelijk niet haalbaar door een arbeidsbeperking of gezondheidsproblemen? Vind je je weg niet goed op de arbeidsmarkt? Vind een job op maat bij de Stad Gent.

Momenteel hebben we volgende vacature. Inschrijven kan tot en met 30 april 2024.

Wat houdt het in?

Als je kiest voor een job in de sociale economie, krijg je aangepast werk en word je deskundig begeleid. Dat kan een job zijn als kinderbegeleider, chauffeur, fietshersteller,... Ook de Stad Gent biedt jobs aan in de sociale economie. 

Werken bij DBSE van de Stad Gent

Bij het Dienstenbedrijf Sociale Economie van de Stad Gent (DBSE) leer je een vak op één van onze werkvloeren: horeca, fietsenmakerij, de bouw, schoonmaak, logistiek en openbare netheid. We kijken naar wat je al kan, wat je nodig hebt en wat je nog wil leren. Onze coaches begeleiden je op jouw maat en bereiden je voor op een nieuwe job daarna.

DBSE biedt verschillende soorten trajecten aan. Je arbeidsbegeleider vertelt je welk traject voor jou past. 

 

Individueel maatwerk bij DBSE

Een van de trajecten is individueel maatwerk. Als je daarvoor kiest, dan krijg je een contract voor 3 jaar. In deze periode bereiden we je voor op een nieuwe job daarna.

Jij krijgt

  • Een contract van 3 jaar (6 maand op proef)
  • Werkervaring in één of meerdere van deze sectoren: horeca, fietsenmakerij, de bouw, schoonmaak, logistiek, transport en openbare netheid.
  • Een mooi salaris, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, terugbetaling openbaar vervoer of fietsvergoeding en een eindejaarspremie.

DBSE steunt jou

  • De DBSE-coaches ondersteunen je tijdens je job en ook bij de zoektocht naar nieuw werk nadien.
  • Je krijgt een ondersteuningsplan op maat.
  • Je kunt je taal- en digitale vaardigheden versterken.
  • Je kunt extra opleidingen volgen tijdens je werkuren.

Iets voor jou?

Ben je nog niet klaar voor een job? Heb je nood aan ondersteuning en begeleiding? Dan is Individueel Maatwerk misschien iets voor jou. 

 

Informatie voor jobcoaches

Ben je op zoek naar een job op maat van jouw klant? Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijft op de hoogte van alle jobs en activiteiten bij DBSE.

Ons Dienstenbedrijf Sociale Economie behaalde het kwaliteitslabel voor maatwerkafdeling!