Cool met kinderen?

Het regulier selectietraject

Jouw pad naar een job als kinderbegeleider:

Regelmatig publiceren wij de vacature van kinderbegeleider. Stel "Vacatures op maat" in om op de hoogte gehouden te worden. 

Schitter zelf ook als kinderbegeleider!

Praktische informatie

  • In het kinderdagverblijf kunnen we 38 uur op je rekenen. Een werkdag komt neer op 7 uur en 36 minuten werken, ook bij een 4/5de tewerkstelling. Bij een 4/5de tewerkstelling wordt een vaste vrije dag bepaald in overleg met de leidinggevende.
  • Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week 30 uur en 24 minuten op je rekenen. Dit is gespreid over vijf dagen. Een voltijds contract kan niet bij de start, maar kan later in functie van de mogelijkheden op de dienst, bekeken worden.
  • Om tegemoet te komen aan de opvangnoden van alle ouders, starten de meeste voorzieningen al om 7 uur en zijn sommige voorzieningen open tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur. Dat is geen probleem voor jou, je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst.
  • Je hebt een ankerplaats binnen een basisteam, waar ze jou de eerste maand hartelijk verwelkomen en begeleiden. Na deze inloopperiode spring je ook in, bij personeelstekort, op de andere voorzieningen die deel uitmaken van het basisteam. Een basisteam bestaat uit 1 tot maximum 4 voorzieningen bij elkaar in de buurt. We zoeken naar een match die zowel voor ons, als voor jou werkbaar is.
  • Afhankelijk van de noden word je tijdens de eerste 2 jaar opgeroepen om in te staan voor een bredere dienstverlening tijdens de noodopvang Gentse Feesten en kerstvakantie of werken op zaterdag.

Hier vind je informatie over de Dienst Kinderopvang en de verschillende pedagogische profielen.