Willem

Onze (en jouw) waarden

Onze waarden

Kinderbegeleiders, stratenmakers, psychologen, maatschappelijk werkers, zorgkundigen, boekhouders, loodgieters, leidinggevenden …  er zijn 1001 ‘Gentster’-profielen. Hoe we weten dat jij een match bent met onze stad? Omdat het DNA van de Stad Gent ook  jouw DNA is. Dat betekent niet dat je perfect moet zijn – integendeel! - maar wél dat je dezelfde waarden uitdraagt als onze stad.

Open

Je bent eerlijk en loyaal en fan van duidelijke en open communicatie, iets waar ook jouw stad naar streeft. Je houdt van kennis opdoen en delen, hebt een nieuwsgierige geest en bent alert voor diversiteit. Net als de Stad Gent.

Betrokken

Je denkt actief mee, hecht belang aan duurzaam en persoonlijk contact en werkt proactief. Je voelt je betrokken met de stad met haar burgers. Je deelt onze passie en goesting. Met dit wederzijds respect gaan we samen gegarandeerd mooie dingen verwezenlijken.

Creatief

Bij de Stad Gent moedigen we creativiteit aan. Opnieuw beginnen is altijd een uitdaging. Start je bij ons als nieuwe medewerker, dan toon je dat je openstaat voor verandering… wij zijn blij met jou als frisse wind in de organisatie! Dankzij onze flexibiliteit en open geest brengen we mooie projecten voor en door de stad tot een goed einde.

Doelgericht

Je gaat altijd dat tikkeltje verder dan het strikt noodzakelijke en voelt je mee verantwoordelijk voor resultaten. Als stad is het onze taak om onszelf in vraag te durven stellen en dat doe jij ook bij jouw eigen werk. Je werkt doelgericht, kwalitatief en efficiënt, op een verantwoorde manier. Jij leert uit onze ervaring en wij uit die van jou. Top teamwerk!