HVAC?

Krak in techniek

Bouw jij binnenkort mee aan onze stad? 
Trek jouw veiligheidsschoenen aan en ga mee met ons naar enkele unieke plaatsen.
Tijd om jouw (letterlijke) steen bij te dragen aan onze maatschappij! 

Onze openstaande functies:

Onze troeven:

  • Deze job brengt je op prachtige plaatsen waar je normaal niet zo gauw komt: denk maar aan de gotische zalen van het stadhuis, de toren van het Belfort, de musea,...
  • Een vast contract met 35 vakantiedagen inbegrepen.
  • Een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, eindejaarspremie en een interessante tweede pensioenpijler.
  • Volledige terugbetaling openbaar vervoer of een ferme fietsvergoeding.
  • Een goede werkgever die geeft om zijn personeel. Stad Gent is Baanbrekende Werkgever!
  • Een enorme waaier aan opleidingen.
  • Mooie kans tot doorgroeien.
  • Je draagt bij tot de maatschappij.

Stad Gent en OCMW Gent

Een werkgever die zich inzet de conditie, kwaliteit en duurzaamheid van hun gebouwenpatrimonium te verbeteren en aan de hedendaagse én toekomstige normen te laten voldoen. Daarom investeren we continu in infrastructuur, zowel in het gebouw als in de bouwtechnieken. Bij deze investeringsprojecten worden daken, buitenbeglazing, binnenafwerking, HVAC-installaties, liften, elektriciteitsinstallaties en dergelijke vernieuwd.

Ook zijn er regelmatig bouwkundige en technische aanpassingen nodig aan de bestaande gebouwinfrastructuur zodat deze beter aansluit bij de veranderende invulling en noden van de gebruikers, maar ook de grotere verbouwings-, nieuwbouw- en restauratieprojecten. Hier willen we zowel op kwalitatief als ecologisch vlak een voortrekker zijn.

Daarnaast zijn we geëngageerd voor het onderhouden en vernieuwen van de publieke ruimte in de stad, wordt een toekomstgerichte stedenbouwkundige visie uitgedragen en staan we garant voor een vlotte mobiliteit zodat iedereen zich aangenaam kan verplaatsen. 

Misschien toch nog eens bovenstaande functies aandachtig lezen? :) 

Lieselot, controleur aan het woord

Project in opbouw

Werken Henri D'haese verteld door enkele collega's