webbannerOZ3

Vacatures in de zorg

Je hebt zin in een nieuwe uitdaging? Je zoekt een job met verantwoordelijkheid in een warme en open omgeving? Met een innovatieve kijk op ouderenzorg? En vooral, met tijd voor échte zorg? Dan hebben wij een match!  

Ben je benieuwd hoe er gewerkt wordt in de woonzorgcentra? Lees onderaan de getuigenissen of kom langs op onze open jobdagen

In onze Gentse woonzorgcentra streven we naar kwalitatieve zorg voor elke bewoner. Persoonsgericht en warm. Hoe doen we dit? Door tijd te nemen voor onze bewoners en collega's! Kom jij mee het verschil maken in één van onze vijf woonzorgcentra?

Waarom kiezen voor één van onze Gentse woonzorgcentra?

  • Een praatje, herinneringen ophalen, … het hoort bij je takenpakket. Tijd maken voor de bewoner als persoon en op die manier écht zorgen.
  • Inzetten op jouw talenten en bijblijven met innovaties in de zorg? Graag! Je test nieuwe zorgmaterialen uit, verdiept je in verschillende thema’s zoals palliatieve zorg, krijgt coaching rond dementie, …
  • Voel je thuis in onze wijze groepssfeer! Samen maken we multidisciplinaire teams die elkaar écht ondersteunen en waarbij iedereen evenveel bijdraagt in de zorg. 

Zin om het verschil te maken en samen met ons kwalitatieve zorg te bieden? Solliciteer dan snel en word onze nieuwste held in de zorg! 

Op zoek naar een deeltijdse tewerkstelling of een tijdelijk contract tijdens je studies? Neem gerust contact op! 

Benieuwd hoe het is om in onze woonzorgcentra te werken? Marie-Pascale, Maarten en Keyline tonen het graag!

Verpleegkundige Marie-Pascale heeft een hechte band met de bewoners

Marie-Pascale werkt als verpleegkundige in woonzorgcentrum Zonnebloem. Ze houdt ervan in gesprek te gaan met de bewoners, en de waardering van de familie geeft haar een extra push.

Maarten neemt je mee in zijn beleving

Maarten is leefgroepbegeleider in woonzorgcentrum Heiveld. Hij organiseert activiteiten voor de bewoners en probeert hen zo elke dag een geluksmoment te bezorgen.

Keyline schittert voor de bewoners

Keyline is zorgkundige in woonzorgcentrum De Vijvers. Ze brengt de bewoners naar de leefruimte, helpt bij het eetmoment speelt spelletjes of kijkt met hen tv. Haar job is soms zwaar, maar de appreciatie die ze krijgt maakt dat goed.