Vacatures zorg

Vacatures in de zorg

Je hebt zin in een nieuwe uitdaging? Je zoekt een job met verantwoordelijkheid in een warme en open omgeving? Met een innovatieve kijk op ouderenzorg? En vooral, met tijd voor échte zorg? Dan hebben wij een match!  

Ben je benieuwd hoe er gewerkt wordt in de woonzorgcentra? Lees onderaan de getuigenissen of kom langs voor een rondleiding! 

In onze Gentse woonzorgcentra streven we naar kwalitatieve zorg voor elke bewoner. Persoonsgericht en warm. Hoe doen we dit? Door tijd te nemen voor onze bewoners en collega's! Kom jij mee het verschil maken in één van onze vijf woonzorgcentra?

Waarom kiezen voor één van onze Gentse woonzorgcentra?

  • Een praatje, herinneringen ophalen, … het hoort bij je takenpakket. Tijd maken voor de bewoner als persoon en op die manier écht zorgen.
  • Inzetten op jouw talenten en bijblijven met innovaties in de zorg? Graag! Je test nieuwe zorgmaterialen uit, verdiept je in verschillende thema’s zoals palliatieve zorg, krijgt coaching rond dementie, …
  • Voel je thuis in onze wijze groepssfeer! Samen maken we multidisciplinaire teams die elkaar écht ondersteunen en waarbij iedereen evenveel bijdraagt in de zorg. 

Zin om het verschil te maken en samen met ons kwalitatieve zorg te bieden? Solliciteer dan snel en word onze nieuwste held in de zorg! 

Op zoek naar een deeltijdse tewerkstelling of een tijdelijk contract tijdens je studies? Neem gerust contact op! 

Benieuwd hoe het is om in onze woonzorgcentra te werken? Alicia, Samba en Inge tonen het graag!

Kom je graag zelf een kijkje nemen? Kom langs op onze jobdagen

Alicia neemt je mee in haar enthousiasme:

Mensen verzorgen en hen een thuisgevoel geven in het woonzorgcentrum, daar doe ik het voor.
Samen zorgen we ervoor dat ze zo lang mogelijk kunnen genieten van hun zelfstandigheid. Tijdens mijn werk kan ik mijn eigen passies en hobby's (muziek) benutten, geweldig vind ik dat!

Alicia, Zorgkundige

Inge schittert voor Herena

Samba aan het woord

Lees meer over Samba zijn ervaring in coronatijden als zorgkundige bij Woonzorgcentrum De Liberteyt.