Mohamed

Technische jobs

Krak in techniek?

Stad Gent en OCMW Gent willen de conditie, kwaliteit en duurzaamheid van hun gebouwenpatrimonium verbeteren en aan de hedendaagse én toekomstige normen laten voldoen. Daarom investeert Stad Gent continu in zijn infrastructuur, zowel in het gebouw als in de bouwtechnieken. Bij deze investeringsprojecten worden daken, buitenbeglazing, binnenafwerking, HVAC-installaties, liften, elektriciteitsinstallaties en dergelijke vernieuwd.

Ook zijn er regelmatig bouwkundige en technische aanpassingen nodig aan de bestaande gebouwinfrastructuur zodat deze beter aansluit bij de veranderende invulling en noden van de gebruikers, maar ook de grotere verbouwings-, nieuwbouw- en restauratieprojecten. Hier wil de stad zowel op kwalitatief als ecologisch vlak een voortrekker zijn.

Daarnaast zijn we geëngageerd voor het onderhouden en vernieuwen van de publieke ruimte in de stad, wordt een toekomstgerichte stedenbouwkundige visie uitgedragen en staan we garant voor een vlotte mobiliteit zodat iedereen zich aangenaam kan verplaatsen. 

Heb jij een technische interesse én wil je jouw steentje bijdragen aan de toekomst van Gent? Misschien is één van onze technische jobs wel iets voor jou!

What's in it for me?

  • Deze job brengt je op prachtige plaatsen waar je normaal niet zo maar komt: denk maar aan de gotische zalen van het stadhuis, de toren van het Belfort, de musea,...
  • Een vast contract met 35 vakantiedagen inbegrepen.
  • Een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, eindejaarspremie en een interessante tweede pensioenpijler.
  • Volledige terugbetaling openbaar vervoer, een ferme fietsvergoeding of een (elektrische) fiets.
  • Een goede werkgever die geeft om zijn personeel. Stad Gent is Baanbrekende Werkgever!

Meer info over de deelnamevoorwaarden en sollicitatieprocedure vind je via de vacaturelinken hierboven!

Projectleider Marc aan het woord

Werken Henri D'haese

HVAC medewerkers

Project de Felix

Projectassistenten bouwprojecten in beeld!