Cool met kinderen?

Kinderopvang

Vacatures bij Dienst Kinderopvang

Jij hebt altijd veel leute met kinderen? Jij vindt Gent een vree wijze stad? Jan, Willem en Sultanay zeiden voluit ja en schitteren nu als kinderbegeleiders voor Gent!

Schitter zelf ook als kinderbegeleider!

Ben je onmiddellijk beschikbaar en beschik je over een geldig diploma én een attest levensreddend handelenStel je vandaag al kandidaat:

Een collega van kinderbegeleiders?

Ook in een andere rol kan je jouw hart voor kinderen openstellen bij Dienst Kinderopvang (DIKO), check daarvoor regelmatig de jobsite of stel "Vacatures op maat" in.

Stage?

Ben je op zoek naar een stageplek in de kinderopvang? Lees alles over het stageaanbod in onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginitiatieven.

Stad Gent zet écht in op diversiteit. Iedereen is welkom in de crèche, ongeacht afkomst of cultuur. Onze sociale functie is heel belangrijk. In nauwe samenwerking met de buurt staan we stil bij de drempels die er kunnen zijn om kindjes naar de crèche te laten komen.

Sultanay Ortaören, Consulent bij Dienst Kinderopvang

Wil je thuis kinderen opvangen?

Dan kan je werken als onthaalouder (begeleider gezinsopvang)! Je kiest zo zelf de dagen en de uren die je wenst te werken. Vind meer info hier.